FANTASTIČAN NAPADAČKI TANDEM 10-GODIŠNJAKA! Luka Ranković i Dušan Radović za «Moj naj gol»Zaista je rijetkost vidjeti u dječijem fudbalu ovako sjajne golove kakve Vam danas ima priliku prikazati stranica «Fudbal Talent International» u rubrici MOJ NAJ GOL.

Riječ je o fantastičnom napadačkom tandemu Luke Rankovića i Dušana Duleta Radovića. Obojica su igrači FK «Partizan», a ovdje igraju za svoj matični klub «Ole» iz beogradske Borče.

Dušan (2008.) je tvrde ubjedljivo najbrže dijete u svom godištu u Srbiji, a kako to koristi možete vidjeti (i) kod trećeg gola na snimci ispod. S druge strane, dva pogotka Luke Rankovića su zaista mala remek-djela, jer su došla nakon prelijepih udaraca (kod oba je Dule bio asistent).

S obzirom da su obojica «Partizanovci», ljepotu golu daje i činjenica da su postignuta u duelu protiv «večitog rivala» tima iz Humske, beogradske «Crvene Zvezde».

Pogledajte 1-minutni video i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *