FOČA: Priznanje UEFA za Zorana Avramovića, idejnog pokretača turnira “Football Friends”

Direktoru marketinga SD Crvena Zvezda u Foči uručena diploma UEFA Fondacije povodom 15 godina zalaganja i doprinosa razvoju omladinskog fudbala!

Na svečanom zatvaranju 15. Turnira Football Friends koji je održan u Foči od 25. do 28.07. ove godine, Zoranu Avramoviću, predsjedniku Football Friends uručeno je priznanje UEFA Fondacije za djecu povodom 15 godina zalaganja i doprinosa razvoju omladinskog fudbala.

Foto: Privatna arhiva

Priznanje je u ime generalnog sekretara UEFA Fondacije Ursa Klusera, predao Vladimir Borković, upravljački direktor Street Football World.

Inače, 15. po redu turnir Football Friends u Foči okončan je trijumfom omladinaca (U17) Maribora iz Slovenije koji su poslije izvođenja jedanaesteraca bili bolji od moskovske Lokomotive. U regularnom dijelu utakmica je završena rezultatom 1:1. Treće mjesto osvojila je Budućnost iz Podgorice koja je bila bolja od sarajevskog Željezničara, rezultatom 2:1.

Konačan plasman:

1. NK Maribor (Slovenija)
2. FK Lokomotiva Moskva (Rusija)
3. FK Budućnost Podgorica (Crna Gora)
4. FK Željezničar (Bosna i Hercegovina)

Za najboljeg igrača turnira proglašen je Arijan Đelovci iz “Maribora”, najbolji golman je njegov saigrač Samo Pridigar, dok su epitet najboljeg strijelca ponijela trojica igrača Madžid Šošić iz “Željezničara”, Lazar Mijović iz “Budućnosti” i Adriano Bloudek iz “Maribora”.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *