Fudbalsko “ČUDO OD DJETETA” Muhamed Dreca (8 godina) je naj igrač u generaciji, a ovo je njegov NAJ GOLU nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.), stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) danas prikazuje majstorije jednog 8-godišnjaka

Naime, osmogodišnji Muhamed Dreca najbolji je fudbaler u svojoj generaciji (2010. godište) u Sarajevu, a vjerovatno i šire!

Počeo je trenirati s četiri godine u Fudbalskom klubu «Šampion», gdje je bio dvije godine, a zatim isto dvije godine u AF «Sporting». Sad je u Juventus akademiji BiH.

Rijetkost je da na turniru ne bude najbolji igrač ili strijelac.

Pogledajte video i uživajte!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Pogledajte i ovo…

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *