Sanjin Muzaferija zvani CHICHARITO (2007. godište): Spektakularna akcija za MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZNadimci se uglavnom ne daju slučajno, a 11-godišnji Sanjin Muzaferija iz Sarajeva nosi nadimak po jednom od najspektakularnijih igrača – Chicharito!

Ovaj dječak rođen je 26.12.2007. godine, i trenutno je visok 141 cm i težak 37 kg. Vrlodobar je ili odličan učenik OŠ «Meša Selimović», a gotovo jednako dobro igra desnom i lijevom nogom, na ofanzivnim pozicijama u veznom redu.

Počeo je trenirati već s 4 godine i tri mjeseca, pa ne čudi da je dosad bio u nekoliko škola fudbala (Šampion Junior, Lokom/Top Gol. Dar, Academica), a već više od godinu dana je u ŠF «Bambinosi».

Pročitajte i ovo:

Elmir Behlulović: “BAMBINOSI” su moje treće dijete!

Dosad je osvoji preko 40 medalja i pehara sa ekipama na različitim turnirima i takmičenjima te veći broj priznanja za najboljeg igrača ili strijelca.

Trening, rad i uporonost, pa šta bude – biće! – moto je pod kojim se bavi ovom lijepom igrom.

U našoj nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL/NAJ POTEZ pogledajte ovu spektakularnu fudbalsku majstoriju i uživajte!!Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *