Izvor iz Ministarstva: POVRATAK TRENINZIMA MLADIH IGRAČA već od petka?

Zbog krize oko koronavirusa obustavljen je i trenažni proces kada je riječ o radu s mlađim kategorijama.

Foto: Ilustracija

Počelo je popuštanje antipandemijskih mjera, što se očekuje i u budućnost, pa se postavlja pitanje kad će mališani opet na teren?

– Federalni štab civilne zaštite u jučerašnjim naredbama nije donio nikakvu odluku kad su u pitanju treninzi, pa sportisti i dalje nemaju jasna uputstva mogu li i kada krenuti s treninzima. Nestrpljivi su klubovi, treneri, ali i oni najmlađi – piše Hercegovina.info.

– Za sada nismo dobili nikakvu službenu obavijest da možemo krenuti s radom i treninzima. No, obzirom da je jučer donesena naredba o otvaranju ugostiteljskih objekata i ostalog, ne vidim razloga da i mi ne bismo krenuli. Za sada se samo spominjala odluka koja bi ovaj tjedan dozvolila treninge seniorima i starijima, a za najmlađe uzraste još nitko ništa nije spominjao. Mi smo u iščekivanju. Nadamo se da će i ta odluka što skorije biti donesena – izjavio je za spomenuti portal gospodin Mario Glibo iz sportske škole “SPORT TALENT” iz Mostara.

Kako neslužbeno doznaje Hercegovina.info iz izvora bliskih federalnom Ministarstvu zdravstva, ta odluka bi trebala biti donesena danas ili sutra, te bi najmlađi s treninzima mogli krenuti najkasnije u petak.

(FudbalTalent.com/Hercegovina.info)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *