MOJ NAJ GOL: “Bravo Saleme!” čulo se sa tribina nakon što se mreža zatreslaStranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Ovoga puta možete uživati u dva pogotka mladog Salema Ogreševića. On nastupa za ekipu FK “Bosna Union” iz Sarajeva, s kojim je krajem sedmog mjeseca zaključio amaterski ugovor do 30.06.2019. godine. No, malo je sumnje da će, ako nastavi davati ovakve golove, doći i profesionalne ponude.

“Bravo Saleme!” čulo se sa tribina nakon što se mreža zatresla. Pogledajte i sami…(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *