MOJ NAJ GOL: Evrogol mladića iz Crne Gore Luke Milanovića za ekipu “Bratstva” iz CijevneStranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Danas prikazujemo evrogol mladića iz Crne Gore, Luke Milanovića, za ekipu “Bratstva” iz Cijevne (dio glavnog grada Podgorice).

Pogledajte snimak ispod i uživajte…

MOJ NAJ GOL – Luka Milanović (Crna Gora)

⚽⚽⚽SIJEVNULA LJEVICA!!!U nagradnoj akciji "Moj naj gol" DANAS prikazujemo evrogol mladića iz Crne Gore, Luke Milanovića, za ekipu “Bratstva” iz Cijevne (dio glavnog grada Podgorice)⚽⚽⚽Više na linku: https://fudbaltalent.com/moj-naj-gol-evrogol-mladica-iz-crne-gore-luke-milanovica-za-ekipu-bratstva-iz-cijevne/Viceo credit: MNE.SPORT.web

Objavljuje Fudbal Talent International u Ponedjeljak, 19. studenoga 2018.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *