NA NAŠEM JEZIKU: Zlatan Ibrahimović uputio poruku djeci u regiji i svom velikom prijatelju!

Fudbalski kamp DEKI 5 koji se održava za djecu do 15 godina na Zlatiboru (Srbija), a iza kojeg stoji Dejan Stanković, bivši poznati igrač i reprezentativac, a sada trener – dobio je podršku Zlatana Ibrahimovića!

Podsjetimo, Ibrahimović se ove godine odlučio okušati u američkom MLS, gdje nosi dres LA Galaxyja, a sa Stankovićem je nekad dijelio svlačionicu dok je nosio dres Intera.

Popularni Ibra snimio je video na kome se obratio svom velikom prijatelju Dejanu Stankoviću na našem jeziku.

– Ćao Deki! Želim ti puno sreće na tvom kampu “Deki 5”. Sve najbolje majstore – poručio je Zlatan koji je svojevremeno sa Stankovićem dijelio svlačionicu dok je nosio dres Intera.

Zlatan Ibrahimović pružio je podršku fudbalskom kampu Deki5

Objavljuje Fudbalski kamp Deki5 u Četvrtak, 2. kolovoza 2018.

Inače, sam Stanković je o svom kampu napisao, između ostalog, i sljedeće:

– Imao sam sreću da fudbal doživim na različite načine. Kao klinac koji počinje da trenira i koji mašta. Kao fudbalski profesionalac kojem se želje ostvaruju, čiji snovi postaju stvarnost. Godinama sam gledao fudbal i sa tribina. Iz mnogo važnog, često presudnog, roditeljskog ugla. Odlučio sam da ponovo doživim fudbal na najiskreniji način – u društvu dece. Iz dana u dan, tokom kampa, moj tim i ja tražićemo od njih da sanjaju i budićemo njihovu maštu. Pokušaćemo da budemo podrška kako bi se i njihovi snovi ostvarili…

U mojim uspomenama dominiraju slike iz najranijeg fudbalskog doba. Baš iz tog razloga, želim da kamp DEKI 5 bude jedno od lepših iskustava u detinjstvu klinaca i klinceza koje željno očekujem da upoznam. Daću sve od sebe da ih sa kampa ispratim nasmejane i pune utisaka kojima će zatrpati roditelje.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *