Nećak Zorana i Zdravka Mamića potpisao ugovor s “Dinamom”: DOZNAJTE VIŠE O OVOM MOMKU!

Zagrebački “Dinamo” u srijedu je potpisao profesionalni ugovor sa Stjepanom Mamićem (rođen 24.11.2000. godine), a transfer je izazvao zanimanje javnosti i zbog toga što je riječ o nećaku Zorana i Zdravka Mamića.

Foto: Arhiva

Stjepan Mamić već je bio pod stipendijskim ugovorom s Dinamom, na posudbi u Bjelovaru. Prilikom proslave 110. godišnjice NK Bjelovar igrali su revijalnu utakmicu protiv hrvatske reprezentacije, a Stjepan je tada postigao i gol.

– Kad sam krenuo sam prema Letici osjetio sam da je atmosfera na stadionu proključala. Gledatelji su instinktivno ustali i počeli vikati i podržavati me. Nikad nisam igrao pred 4.000 ljudi tako da me iznenadio taj huk, ta glasna buka s tribina. Na trenutak sam osjetio pritisak, tremu i strah, no na sreću uspio sam se na vrijeme smiriti, koncentrirati i poentirati – izjavio je svojevremeno mladić o tom pogotku koji je dosad obilježio njegovu karijeru.

Njegov otac bratić je Zdravka Mamića, ali Stjepan je svojedobno izjavio da o njegovoj karijeri brine samo otac:

Da, Zdravko je bratić mog oca, no o mojoj karijeri brine samo moj otac. On je taj koji mi je najveća podrška i uvijek je tu uz mene. Svoj život je posvetio mom životu i mom snu da postanem profesionalni nogometaš. Stalno me prati, na svakom treningu i utakmici, podržava me i usmjerava. Ostao je bez riječi kad sam postigao pogodak protiv hrvatske reprezentacije. Bio je stvarno presretan. Još za vrijeme utakmice dobio je pedesetak čestitarskih poziva. Želim ispuniti i njegov i svoj san da postanem profesionalni nogometaš.

Prva igračka mu je bila lopta, i od tada se od nje ne odvaja.

– Moj san je baviti se nogometom. Ako neću uspjeti kao profesionalni nogometaš, školovat ću se za trenera ili biti menadžer, jedino je sigurno da ću ostati u nogometu – izrazio je tada svoje očekivanje mladi Mamić.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *