NOVI BALKAN SOCCER CAMP ZAKAZAN U OKOLINI NEW YORKA: Specijalni gost Zijad Švrakić 

Jubilarni deseti po redu Balkan Soccer Camp po prvi put treba biti održan na Istočnoj obali SAD od 04. do 07. juna 2020. godine u Hartford – Connecticut blizu New Yorka. Kao i svaki put do sada organizator kampa US Soccer Education iz Denvera (USSE) se potrudio i obezbjedio izvanredne uslove za održavanje ove prestižne sportske manifestacije. Rezervisani su odlični sportski tereni (The Loomis Chaffee School/ Connecticut, 4 Batchelder Rd Windsor Ct 06095) koji mogu pružiti maksimalne uslove učesnicima.

Pripremio: Namik Alimajstorović / BHDINFODESK

Ovaj put specijalni gost kampa je bivši legendarni fudbaler i trener FK Sarajevo Zijad Švrakić, koji će, kako se očekuje, na terenu direktno prenositi svoje bogato trenersko iskustvo mladim talentima.

Pored njega stručni tim US Soccer Education, čini uhodana ekipa trenera Erick French, Slobodan Čobo Janjuš, Murat Alibašić, Semjon Milosević i Nedim Runda.

– Ovo je izuzetna prilika da učesnici kampa, svih starosnih kategorija, treniraju s bh. licenciranim stručnjacima, iskusnim trenerima i pokažu šta znaju koliko mogu, te da tokom četverodnevnog kampa dosta toga i nauče od njih.

Naravno i ovaj put, prioritet kampa je pronalazak talentovanih fudbalera, koji zadovoljavaju kriterijume modernog fudbala i koji su sposobni da se uključe u daljnje selektivne procese.

Poziv za gostovanje na kampu upućen je FS/NS Bosne i Hercegovine te po prvi put i FS Crne Gore.

Inače, zavisno od broja prijavljenih fudbalera stručnom štabu će se postepeno priključivati i ostali treneri sa kojima je USSE do sada sarađivao – navode organizatori.

Dodane informacije i način prijave možete naći na web stranici US Soccer Educatioan: http://ussoccereducation.com/

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *