PRILIKA ZA MLADE TALENTE: Football Talent Scouting i Foto studio AS ozvaničili saradnju

Danas 07.08.2018. godine Agencija za promociju i otkrivanje mladih fudbalskih talenata FTS Football Talent Scouting e.U. je uspostavila zvaničnu saradnju s gospodinom Senadom Adilovićem iz Foto Studia AS (Sarajevo).

Prvi korak u zajedničkom angažmanu za dobrobit i adekvatnu promociju mladih fudbalskih talenata ogleda se u promotivnoj akciji besplatnog pristupa FTS platformi – www.ftsplatform.com.

Naime, svi klijenti Foto Studija AS koji u periodu mjeseca augusta budu koristili neku od usluga ovog studija (izrade CV-a za mlade fudbalske talente, video zapise sa utakmica, treninga ili slično ) moći će pristupiti FTS platformi i kreirati svoj promotivni profil u potpunosti besplatno do 31.12.2018. godine.

Uz zajedničko zalaganje sigurni smo da ćemo u budućnosti mladim talentima pružiti jednaku šansu za uspjeh bez obzira na okruženje iz kojeg dolaze i uslove u kojim treniraju – navedeno je u obavještenju koje je na svom Fb profilu objavio g-din Rusmir Grbo, Project Manager kod FTS Football Talent Scouting.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *