XONE RUKAVICE DOLAZE U REGIJU!!! Golmani “Želje” i “Academice” oduševljeni kvalitetom!

Profesionalne rukavice za golmane u fudbalu XONE dolaze i u regiju Jugoistočne Europe!

Riječ je o izuzetno kvalitetnom proizvodu na bazi njemačkog latexa, koji u odnosu na rukavice sličnih performansi drugih proizvođača imaju jednak ili bolji kvalitet, ali i mnogo povoljniju cijenu – pa se tako par ovih rukavica može nabaviti već od svega 65 eura!

Grip je, što možete pogledati i na nekim od fotografija u prilogu ovog teksta zaista izvanredan, a vodilo se računa o svim bitnim elementima za rukavice koji su nužni dio opreme pouzdanog čuvara mreže – dakle o pozadinskom dijelu, zaštiti prstiju, materijalu uz dlan i načinu na koji se one učvršćuju.

Više informacija o tehničkim elementima, poput tipova rukavica, tzv. cutu, i dostupnim veličinama možete dobiti kontaktirajući Facebook stranicu proizvođača XONE. Informacije o nabavci rukavica u BiH i regiji možete dobiti i kontaktirajući web platformu “Fudbal Talent International” putem e-mail adrese [email protected] ili na tel: +387(0)33 95-61-43.

Zanimljivo je da su ove rukavice izuzetno dobro rješenje i kada je riječ o profesionalnim igračima, tako i o golmanima u mlađim uzrastima. O tome svjedoče priče koje donosimo u nastavku…Tako je Irfan Fejzić iz višestrukog državnog šampiona i nekadašnjeg polufinaliste Kupa UEFA FK “Željezničar” na pripreme ovog kluba pred nastavak proljetnog dijela sezone u Premijer ligi BiH ponio upravo ove rukavice, kako bi bile testirane na “Željinim” pripremama u Međugorju, gdje Plavi s Grbavice pod vodstvom novog-starog stratega Amara Osima planiraju izbrusiti formu za proljeće, kada navijači očekuju mnogo bolje rezultate nego jesenas.

Da je Fejzić itekako zadovoljan XONE rukavicama pokazuje i njegova objava na društvenoj mreži Facebook, koju možete pogledati ispod…

A također, proizvođač XONE rukavica omogućio je da iste u nastavku proljetnog dijela sezone imaju i golmani U15 tima FA “Academica” iz Sarajeva, kluba koji s mlađim kategorijama radi na osnovu licence čuvenog holandskog kluba Ajax, odnosno njihove nogometne škole.

U15 tim “Academice” najefikasnija je ekipa jesenjeg dijela sezone u Omladinskoj ligi Kantona Sarajevo, sa omjerom pobjeda i poraza 8:0 i gol razlikom 55:5. Golmani ovog tima Aiman Jahić i Emir Hajdarević također su izuzetno zadovoljni kvalitetom XONE rukavica, koje bi, zahvaljujući saradnji proizvođača i FA “Academica”, njima i njihovom timu trebale pomoći tokom proljeća u borbi za titulu.

Nekoliko fotografija golmana “Akademičara” Hajdarevića s XONE rukavicama možete pogledati ispod…(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *