MAJSTOR IZ Akademije Fudbala AS Novi Pazar: “Moj naj gol” Rašljanin Jasina (15)Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

Danas predstavljamo tinejdžera po imenu Jasin Rašljanin. Rođen je 18. januara 2003. godine i nastupa za Akademiju Fudbala AS Novi Pazar. U pitanju je ofanzivni veznjak sjajne fudbalske tehnike koji igra s brojem 10 na leđima.

Pogledajte snimak načinjen za vrijeme utakmica u SC Šutenovac u Pionirskoj ligi 2017. god. Uživajte u Jasinovim majstorijama…

MOJ NAJ GOL – Jasin Rašljanin

⚽⚽⚽FUDBALSKI BISER IZ NOVOG PAZARA!!!U nagradnoj akciji "Moj naj gol" danas predstavljamo tinejdžera po imenu Jasin Rašljanin. Rođen je 18. januara 2003. godine i nastupa za Akademiju Fudbala AS Novi Pazar. U pitanju je ofanzivni veznjak sjajne fudbalske tehnike koji igra s brojem 10 na leđima.⚽⚽⚽Više na linku: https://fudbaltalent.com/majstor-iz-akademije-fudbala-as-novi-pazar-moj-naj-gol-rasljanin-jasina-15/

Objavljuje Fudbal Talent International u Srijeda, 5. prosinca 2018.(fudbaltalent.com)

One Comment on “MAJSTOR IZ Akademije Fudbala AS Novi Pazar: “Moj naj gol” Rašljanin Jasina (15)”

  1. Odlican dribling i varka 3 igraca kao i perfektan gol .
    Zasluzuje veliku ocenu i analizu za dalje.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *