“Mali, ti nakon ovog igraš samo za Zvezdu…” MOJ NAJ GOL Josić Petra iz GolupcaU našoj nagradnoj akciji “MOJ NAJ GOL / NAJ POTEZ” prikazujemo majstorije dječaka iz Golupca (Srbija) po imenu Josić Petar.

Dječak rođen 2006. godine počeo je trenirati u ŠF Stari Grad, povremeno na turnirima je nastupao za beogradsku “Crvenu Zvezdu”, čijim je skautima zapao za oko, a od ljetos nastupa za pionire ekipe “Bambi” Požarevac, odnosno za generaciju igrača rođenih 2004. i 2005. godine, kao najmlađi u ekipi!

Igra centarhalfa i lijevog ili desnog spoljnjeg, specijalnost su mu slobodni udarci, igra i lijevom i desnom nogom, a sve penale zbog mirnoće izvodi čak i kad igra sa starijima!

U videu možete pogledati gol koji je postigao protiv ekipe “Zvezde” na turniru u Golupcu Stari Grad kup, kao i pogodak protiv “Mladog Radnika” iz Požarevca (isto u Golupcu, ali ove godine na turniru).

Nakon gola što ga je postigao protiv “Zvezde” iz slobodnjaka, trener beogradskih crveno-belih mu je nakon njega rekao da “više nikad neće da igra protiv nje, nego samo za Zvezdu”. A Petar se nakon tog gola nije mnogo ni radovao, jer je navijač bivšeg šampiona Evrope.

Pogledajte video ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *