“MOJ NAJ GOL” Majstorija 9-godišnjeg “Bambinosa” Ahmeda Alija Radže (VIDEO)

U našoj nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL, danas imamo zadovoljstvo da Vam predstavimo jednog 9-godišnjeg dječaka.

U pitanju je Ahmed Ali Radžo. Rođen je 20.01.2009. godine u Sarajevu. Trenutno je visok 139 cm, a težak 33 kg i ide u OŠ «Mula Mustafa Bašeskija».

Od 2014. trenira u Š.F. «Bambinosi», igra lijevo, desno krilo, veznog… Desna noga mu je fudbalski jača, mada i lijevom igra dobro.

Pročitajte i ovo:

Elmir Behlulović: “BAMBINOSI” su moje treće dijete!

Najbolji je strijelac Bambinosi super lige, a nedavno je sa svojom školom fudbala «Bambinosi» osvojio Božićni turnir u Vitezu, a osvojili su i još mnoge druge turnire, među kojima su i Internacionalni turnir Šampion kup 2018, Sporting kup itd. Ljetos je na Kupresu, početkom osmog mjeseca, završio i Školu nogometa GNK Dinamo iz Zagreba.

Jednoga dana volio bi da zaigra za Barcelonu ili Juventus.

Ispod pogledajte jedan sjajan pogodak Ahmed Alija nakon solo akcije…

Uživajte u snimku, a dječaka podržite lajkom i komentarom!


Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *