VEĆ IMA OKO 30 OSVOJENIH MEDALJA: Admir Pinjo (10) u konkurenciji za “Moj naj gol” (VIDEO)

U našoj nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL danas imamo zadovoljstvo predstaviti 10-godišnjeg dječaka po imenu Admir Pinjo.

Fudbalski mu je lijeva noga jača, pa je i prirodna njegova pozicija ne lijevom krilu. Sa kolektivnom već ima osvojenih dosta domaćih i međunarodnih turnira, i oko 30 osvojenih medalja u klubu. Izdvojili bismo turnir u Austriji (Wels) na kojem su osvojili 1. mjesto.

Ambicija mu ja da jednog dana zaigra za PSG. Igrač kojeg najviše voli je Neymar Jr.

Admir je rođen 01.06.2008. u Sarajevu. Visina: 134 cm, težina: 30 kg. Škola: O.Š. “Skender Kulenović”. Vrlo dobar učenik. Počeo trenirati 2014. godine u klubu FK Novi Grad Sarajevo, gdje je ostao do dan danas.

Uživajte u snimku, a dječaka podržite lajkom i komentarom!


Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *