Na kampu u Chicagu NS/FS BiH predstavljaju Ljubojević i Mulaosmanović

Na fudbalskom kampu u Chicagu NS/FS BiH  predstavljaju Darko Ljubojević i Adin Mulaosmanović

Generalni sekretar Jasmin Baković i sportski direktor NS/FS BiH Elmir Pilav, danas su obavijestili organizatore BALKAN SOCCER CAMPA – US Soccer Education iz Denvera (SAD) da u Chicagu od 21.do 24. juna 2018. u ime krovne kuće bh. fudbala, ovom kampu za talentovane fudbalere s naših prostora iz Amerike trebaju prisustvovati dvojca vrhunskih stručnjaka.

Potencijalne bh. reprezentativce iz SAD, budno bi trebali posmatrati, Darko Ljubojević, viši stručni saradnik za sve nacionalne selekcije BiH i Adin Mulaosmanović, trener U17 reprezentacije Bosne i Hercegovine, te uz to, trener mlađih kategorija FK Željezničar.

Darko Ljubojević

Tako bi učesnici kampa pred dvojicom vrhunskih stručnjaka iz NS/FS Bosne i Hercegovine, trebali imati priliku da se pokažu i direktno nametnu za neku od bh. selekcija.

Inače, pored predstavnika iz NS/FS BiH s igračima u Chicagu prema planu će raditi stručni tim US Soccer Education: Erick French, Murat Alibašić, Slobodan Čobo Janjuš, Fahrudin Šehić, Nedim Runda, Nenad Starovlah, Nedžad Necko Dervišević, Semjon Milošević, Omer Hadžić. Potom svoje prisustvo na kampu najavili su sportski radnici iz Chicaga Bobo Gračanin, Enko Husanović, Edin Sejdinović te treneri i sportski radnici iz St. Louisa, Iowa i drugih dijelova Amerike i Kanade.

Dodatne informacije o aktivnostima USSE mogu se dobiti na web stranici US Soccer Education http://ussoccereducation.com/.

(fudbaltalent.com/Pripremio: Namik Alimajstorović – BHDINFODESK)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *