OVAKO SE DAJU GOLOVI IZ POLUVOLEJA!! Moj naj gol Sijerčić Anura…
U nagradnoj akciji MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.), stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) danas prikazuje zaista fantastičnu golčinu  19-godišnjeg Sijerčić Anura, iz sarajevske ekipe “Bosna Union”.

Anur trenutno igra 2. ligu FBiH, ali interes za njega već pokazuju i klubovi iz viših razreda. Zbog čega – svjedoči i ovaj gol koji je postignut u utakmici protiv “Rudara” iz Zenice. Sjajan prijem, poluokret i golman protivničkog tima bio je nemoćan.

Pogledajte snimak ispod i uživajte…Stranica Fudbal Talent International (https://fudbaltalent.com/) u cilju podrške mladim, pokrenula je nagradnu akciju MOJ NAJ GOL / POTEZ (odbrana golmana, dribling i sl.)

Pozvani su svi roditelji (rodbina, prijatelji) igrača uzrasta od 6 do 19 godina sa područja zemalja EX YU da redakciji dostave snimke golova ili lijepih poteza koji su ti igrači napravili.

Za najbolje očekujte NAGRADE NAŠIH SPONZORA u iznosu od 100€ i više! Odlučuje i broj lajkova, pa podržite svoje favorite.

Snimke uz kontakt podatke i kratak opis (ime i prezime igrača, klub, mjesto snimanja…) dostaviti u Inbox Fb stranice Fudbal Talent International (https://www.facebook.com/FudbalTalent/) ili na e-mail: [email protected].

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *