IZA JUGA MARAKANE CRVENA ZVEZDA organizuje “Otvoreni dan” za dječake od 7 do 10 godina

Crvena zvezda namjerava organizovati “Otvoreni dan” u subotu na terenima iza juga Marakane, kada bi mališani trebali imati priliku da se testiraju pod komandom Zvezdinih trenera, kao i da prisustvuju utakmici prvog tima protiv Mačve. Okupljanje zainteresovanih dječaka rođenih od 2009. do 2012. godine je u 16:30 kod ekonomata kluba.

– Nakon “Otvorenih dana” u našim regionalnim centrima Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu, u saradnji sa Proleterom, Feniksom i Apolonom, ovog puta će svi zainteresovani mališani imati priliku da se pod komandom Zvezdinih trenera oprobaju na terenima naše Omladinske škole. Zainteresovana djeca rođena od 2009. do 2012. godine treba da dođu kod ekonomata Crvene zvezde u subotu od 16:30, i da sa sobom ponesu opremu za trening (majica, šorc, kostobrani i kopačke). Dječacima će u prvom dijelu treninga biti testirane motoričke sposobnosti, nakon čega će igrati fudbal – navedeno je na klupskoj stranici.

Naš klub nastavlja sa tradicijom organizovanja “Otvorenih dana” u okviru kojih sva zainteresovana djeca mogu da treniraju pod komandom trenera naše Omladinske škole. Nakon što su “Otvoreni dani” u Zrenjaninu, Šapcu i Kraljevu prošli uspješno, odlučili smo da organizujemo testiranje na terenima iza juga Marakane. Pozivamo svu zainteresovanu djecu da dođu, da se druže sa svojim vršnjacima i da se nametnu za crveno-beli dres – izjavio je Vladimir Cvjetićanin, koordinator baze Zvezdine Omladinske škole.

– Svi dječaci koji budu došli na otvoreno testiranje koje organizuje Omladinska škola Crvene zvezde imaće priliku da prisustvuju i utakmici prvog tima protiv Mačve, koja se igra u subotu sa početkom od 19 časova. Dođite, budite dio Crvene zvezde i ostvarite svoj san!

(fudbaltalent.com/crvenazvezdafk.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *