JALA BRAT I GFCS POKRENULI KLUB ZA DJECU: Prvi mjesec besplatno, oprema za sve od 9 do 19 godina!

Gradski Futsal Club Sarajevo (GFCS), koji je do ove sezone nosio ime FC Centar, pokrenuo je Futsal Akademiju u glavom gradu BiH i to u saradnji s Jala Bratom. Kako je poznato Jasmin Fazlić (34), alias Jala Brat,  je rapper i hip-hop muzičar, pjesmopisac i producent, te influenser

Futsal Akademija za djecu od 9 do 19 godina nosi ime Imperia, koja je već brend zahvaljujući popularnosti koju Jala Brat uživa među građanima BiH, ali i regije.

– Sa ponosom obavještavamo dječake i djevojčice, javnost, roditelje, prijatelje, novinare, sve redom, da GFC Sarajevo pokreće Futsal Akademiju, koja će nositi ime Imperia!

Da, dobro ste čuli – Imperia, a svi odlično znate ko je čovjek koji stoji iza ovog imena?!
Njegovo ime je Jala Brat i tu ne bismo više ništa dodavali!

Zajedničkim snagama smo odlučili omogućiti dječacima i djevojčicama, koji žele trenirati futsal, koji žele upoznati svoje vršnjake, koji žele naučiti kako se pobjeđuje i kako se ostvaruju snovi, mogućnost da sve svoje želje ostvare u našoj Akademiji!

Jala Brat je zaljubljenik futsala već godinama, a i sam će ponekad dolaziti na treninge naših dječaka, koji će imati priliku da uče od najboljih trenera!

Upis u Akademiju Futsala GFC Sarajevo – Imperia, počinje od ovog trenutka i to u inbox FB stranice GFC Sarajevo i na telefon 061/517-089 (Emir Isić), a prvi mjesec treniranja bit će besplatan!

Dječacima i djevojčicama, od 9 do 19 godina, obezbijedit ćemo komplet opremu u saradnji sa Imperia clothing brendom.

Sklonimo djecu sa ulice i naučimo ih korisnim stvarima, a uz sve to, pružimo im i priliku da ostvare svoje snove, ma kakvi god oni bili! – stoji u objavi GFC Sarajevo.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *