IZA JUGA MARAKANE: Pioniri i mlađi kadeti otputovali na pripreme

Pioniri i mlađi kadeti “Crvene Zvezde” otputovali su danas na pripreme u Bajinu Baštu gdje narednih nedjelju dana planiraju brusiti formu pred nove prvenstvene izazove.

Počeli smo prije nedjelju dana sa radom i u međuvremenu odigrali dvije kontrolne utakmice. Formirali smo igrački kadar i na pripreme krećemo sa 23 igrača na raspolaganju. Tokom boravka u Bajinoj Bašti nastavićemo da se spremamo za takmičarske izazove, a ideja je da do povratka u Beograd odigramo još dvije provjere – otkrio je Vladimir Vučić, trener mlađih kadeta.

On planira sa prvim saradnikom Markom Petrovićem učenike predvoditi kroz jedinstveno iskustvo, u prvoj sezoni protiv uglavnom godinu dana starijih rivala.

Pokazali smo u konkurenciji sa vršnjacima da smo veoma dominantni i svakako da će učešće u ligi sa starijim rivalima biti jedinstveno i dragocjeno iskustvo. Radimo na razvoju igrača, a trenutno su u fokusu tehničko-taktički detalji na kojima se radi paralelno uz fizičku pripremu fudbalera – naglasio je učitelj selekcije sastavljene od fudbalera rođenih 2004. i 2005. godine.

Sličan put  je i pred izabranicima Srđana Bugarskog, pionirima koji su takođe danas sa juga Marakane krenuli ka ljetnjoj bazi..

– Poslije deset dana u Beogradu uputili smo se na sedmodnevne pripreme poslije kojih nas očekuje internacionalni turnir u Hrvatskoj, a potom i početak takmičenja u Pionirskoj ligi Beograda. Raspored je gust, ali dueli pred nama su idealni da se posveti dovoljno vremena obuci svakog od igrača – izjavio je trener Zvezdinih pionira.

Bugarski je selekciju sačinjenu od igrača rođenih 2005. i 2006. godine preuzeo ovog ljeta, pa paralelno sa pripremama teče i upoznavanje stručnog štaba sa raspoloživim snagama.

– U Bajinoj Bašti nas očekuju idealni uslovi za rad, sjajni tereni i odličan smještaj. Pripremamo se za sezonu u kojoj ćemo se takmičiti sa fizički dominantnijim rivalima, pojedini igrači su i godinu i po dana mlađi od fudbalera sa kojima će se boriti za bodove. Očekujem da ovaj projekat uspe i da rezultate u bržem stasavanju igrača. U Zvezdi se uvijek očekuju pobjede i uspjesi, ali je primarni cilj u školi je kreiranje igrača i svakako da će fokus biti na tome u narednom periodu – naglasio je trener crveno-belih pionira.

Na spisku putnika selekcije mlađih kadeta su: Stefan Marinković, Viktor Petrović, Nikola Borjan, Stefan Leković, Lazar Žaknić, Petar Garonja, Vladislav Goldin, Luka Stojsavljević, Nikola Savić, Aleksej Vukičević, Lazar Đurić, Jovan Šljivić, Nikola Bošković, Veljko Mitić, Mateja Bubanj, Mirko Nikolašević, Nemanja Vidojević, Aleksa Ilić, Vojislav Ilić, Boris Matić, Dragoljub Radoman, Aleksandar Vranešević, Luka Borović. Stručni štab osim Vledimira Vičića i Marka Petrovića čine još Šaranović Dušan, kondicioni trener Miroslav Fabok i trener golmana Vladimir Mićović.

Selekciju pionira čine: Dušan Begović, Miloš Pjanović, David Đurić, Aleksa Adamović, Pavle Radojković, Danijar Vahitov, Dušan Lainović, Luka Veličković, Ognjen Krajinović, Daris Karišik, Andrija Dimeski, Andrej Milenković, Kosta Nedeljković, Dejan Banjac, Petar Radović, Jovan Svetozarević, Uroš Petrović, Aleksa Popović, Andrej Skobalj, Stefan Vidaković, Nikola Gajić, Novak Gojkov, Novak Stević, Nemanja Guša, Andrej Živanović, Luka Kosanović, Dragan Keser, Mateja Subotić, Nedeljko Čoadžija, Petar Sukačev, Ognjen Ergarac, Roman Olovjansikov, Andrej Radević, Miloš Krivokapić. U stručnom štabu su uz Srđana Bugarskog i pomoćnik Dejan Šiljaković, kondicioni trener Vladimir Pavlović i trener golmana Vladimir Mićanović.

(fudbaltalent.com/crvenazvezdafk.com)

 

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *