ODABRANA EKIPA MENADŽERA došla da pogleda mlade igrače “Zvijezde 09”

Da se dobar rad isplati, da se za njega čuje, dokaz su prvotimci Zvijezde 09 kao i Akademija Zvijezda 09. Nedavno je u našem klubu bila odabrana ekipa menadžera. Čuli su za klub, za talentovane igrače u mlađim kategorijama i došli su da se sami uvjere u ono što im je rečeno – piše na zvaničnoj stranici Akademije fudbala “Zvijezda 09” iz Etno-sela “Stanišići” (Bijeljina, BiH).

Predvodio ih je Slavko Petrović, a bili su tu još: Nils Erik iz Ejsberga, Jesper Rasumnsen predstavnik Sonderjuska, Uve Rapodlder, Grads Filer, skaut Udinezea, Lui Šalije iz Dižona.

Pročitajte i ovo:

U BIJELJINI ODLIČNO RADE S MLADIMA: Vitonji potpisao za “Partizan”, Dojčinović za zagrebački “Dinamo”

Oni su se tokom boravka u Etno-selu upoznali sa uslovima u kojima žive i treniraju mladi igrači, da bi naklon toga prisustvovali i jednoj utakmici Zvijezdinih mlađih kategorija.

Predsjednik Zvijezde 09 dočekao ih je i dao kratak komentar za spomenuti sajt:

– Željeli su tokom boravka kod nas, da se uvjere u sve segmente rada kluba i otišli su zadovoljni. Mislim da smo se polako počeli pozicionirati na evropskoj fudbalskoj karti. Ide polako, ali nismo ni očekivali brži napredak. Želimo sve segmenete rada, od seniora do onih najmlađih da držimo na visokom nivou i u tome uspijevamo. Doći će takvim radom i rezultati, zaključio je Boris Stanišić.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *