OVO SU MOMCI (2005. GODIŠTE) koji su otišli da predstavljaju Sarajevo na turniru “Trofej Beograda”

Pionirska reprezentacija Fudbalskog saveza Kantona Sarajevo (FSKS) otputovala je u Beograd na predstojeći sedamnesti po redu, tradicionalni, međunarodni turnir za uzrast mlađih pionira “Trofej Beograda 2019”, koji u saradnji sa Sekretarijatom za sport i omladinu grada Beograda organzuje Fudbalski savez Beograda.

Izvor: FSKS / Social

Ovogodišnji “Trofej” treba biti održan na terenima SC FSB na Adi Ciganliji u subotu 11. i nedelju 12. maja, a i ovaj put se za pobjedničke pehare FS Beograda i Gradskog sekretarijata za sport i omladinu bori osam selekcija dječaka  Ljubljane, Bratislave, Budimpešte, Nikšića, Soluna, Brna i Sarajeva.

Povezani sadržaj:

TROFEJ BEOGRADA: Reprezentacija Sarajeva katastrofalno izgubila 1:7 u utakmici za treće mjesto. Solun pobjednik!

Stručni štab sarajevske selekcije se uglavnom oslonio na igrače iz selekcije 2005. godišta FK “Željezničar”, koji zauzimaju 3. mjesto u svojoj diviziji Omladinske lige KS za pionire, te na njihove vršnjake iz FK “Sarajevo”, koji su ispred “Betacluba” iz Kiseljaka uspjeli izboriti Playoff u spomenutom takmičenju.

Obavljen je i žrijeb takmičarskih grupa na “Trofeju Beograda 2019”: Tako su u Grupi A selekcije Brna (Češka), Soluna (Grčka), Ljubljane (Slovenija) i Bratislave (Slovačka), dok su u Grupi B Nikšić (Crna Gora), Beograd (Srbija), Budimpešta (Mađarska) i Sarajevo (Bosna i Hercegovina).

Foto: Selekcija FSKS snimljena na pomoćnom terenu “Grbavica” pred put u Beograd

Prvi takmičarski dan je subota 11. maj 2019. godine, Lopta u SC FSB na Adi Ciganliji treba krenuti u 9 časova kada u Grupi A trebaju igrati Brno – Bratislava i Solun – Ljubljana.

U 11 časova je ceremonija svečanog otvaranja “Trofeja Beograda 2019”, a od 11:30 časova, na dva terena, na rasporedu su utakmice Nikšić – Sarajevo i Beograd – Budimpešta.

Subotnji poslijepodnevni program počinje u 13:30 časova. Tada bi se po završetku utakmica između pobjednika i poraženih iz prijepodnevnih utakmica, trebao znati rasplet u Grupi A.

– Zatim, kada budu završena i dva međusobna duela poraženih i pobjedničkih ekipa koja počinju u 15:30 časova, biće poznat i poredak u Grupi B. Tako će u večernjim časovima biti poznato ko će se boriti za plasman, ko za treće mjesto i ko će igrati u finalu – najavljuju organizatori.

Utakmice za plasman na rasporedu su u nedjelju 12. maja 2019. godine i to tako što od 9 časova na dva terena trebaju igrati selekcije koje se bore za 7. i 5. mjesto. Duel za treće mjesto je od 10:30 časova, a poslije njega u 12 časova finalna utakmica.

Po završetku finala organizovaće se svečanost dodjele pehara, medalja i priznanja. Ulaz na terene SC FSB na Adi Ciganliji je besplatan – zaključuju organizatori.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *