SMOTRA TALENATA: Uspješno održan “Zvezdin” kamp u Beču, u toku prijave za kamp u Beogradu!

Prvi u nizu Zvezdinih kampova predviđenih za 2019. godinu uspješno je održan u Beču, a premijerna crveno-bela smotra talenata u Austriji dala je sjajne rezultate.

Izvor: crvenazvezdafk.com

Na Zvezdinom kampu koji je održan u Beču, na terenima fudbalskog kluba Vienna 2016, učestvovalo je 60 talentovanih mališana rođenih od 2002. do 2012. godine.

Sa učesnicima kampa, tokom šestodnevnog programa, radila su četvorica trenera iz Omladinske škole Crvene zvezde predvođena koordinatorom Zvezdine škole fudbala Vladimirom Cvjetićaninom.

Veoma sam zadovoljan rezultatima kampa. Deca su sjajno radila, a čak devet mališana je dobilo poziv da dođe na probni trening u Beograd. Uslovi su bili izvanredni i zbog toga sam veoma zahvalan Vieni 2016, tehničkom organizatoru Zvezdinog kampa. Imajući u vidu rezultat ove akcije, uveren sam da će on prerasti u lepu tradiciju – izjavio je Cvjetićanin.

Učesnicima je dio znanja prenio i Nikola Jelić. Glavni trener Omladinske škole Crvene zvezde podijelio je dio bogatog iskustva sa mališanima i tom pilikom izrazio zadovoljstvo zbog nivoa na kojem se održavaju treninzi, oporavak, ali i rekreacija učesnika kampa.

Povezani sadržaj:
VELIKI PLANOVI “CRVENE ZVEZDE” sa Omladinskom školom: Ovo su 3 ključna cilja!

Naredni Zvezdin kamp treba se održati u Beogradu od 24. juna, a uprkos velikom interesovanju za smotru u prestonici, još nisu sva mjesta popunjena – pa svi zainteresovani mogu da se prijave popunjavanjem obrasca OVDJE.

(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *