Čak 24 Dinamova igrača dobili pozive za ZIMSKI KAMP HNS za mlađe uzraste

Čak 24 mlada Dinamova igrača dobili su pozive za tradicionalni zimski kamp HNS za mlađe uzraste. Na terenima u Novigradu bi od 10.01. formu trebalo brusiti blizu stotinu darovitih reprezentativaca u tri uzrasne kategorije: stariji pioniri (do 15 godina), mlađi kadeti (do 16) i stariji kadeti (do 17).

Hrvatsku kadetsku reprezentaciju u trećem mjesecu u Danskoj čeka elitno kolo kvalifikacija za EURO, a suparnici su Engleska, Danska i Švicarska. Završni turnir na rasporedu je u petom mjesecu u Republici Irskoj.U kampu kadetske reprezentacije devetorica su Dinamovih igrača: Nikola Čavlina, Joško Gvardiol, Tomislav Duvnjak, Jurica Jurčec, Fran Tomek, Jakov-Anton Vasilj, Luka Soldo, Viktor Kanižaj i Ivica Vidović.

U sastavu mlađih kadeta osmorica su iz Dinama: Mislav Zadro, Filip Brekalo, Ivan Šaranić, Bartol Barišić, Ante Crnac, Vinko Rozić, Karlo Dobrilović i Julijan Evačić.

Sedmorica su mladih maksimirskih igrača dobili poziv za selekciju pionira: Gabrijel Rukavina, Alen Dizdarević, Moreno Živković, Bruno Žagmešter, Luka Lukanić, Fran Čuljak i Patrik Klančir.(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *