Humanitarna akcija FK Sarajevo: Doniraj školski pribor i BUDI DRUGFudbalski klub Sarajevo u saradnji sa partnerima Svjetlostkomerc d.d. Sarajevo i Pomozi.ba, organizuje humanitarnu akciju “BUDI DRUG”, sa ciljem prikupljanja školskog pribora za djecu teškog materijalnog stanja.

– Ovom akcijom FK Sarajevo kao društveno odgovoran klub želi pomoći socijalno ugroženoj djeci, poslati poruku o važnosti obrazovanja i omogućiti svim mališanima jednake uslove za početak nove školske godine.

Akcija prikupljanja traje od 3. do 10. septembra, a sve donacije školskog pribora se mogu predati u posebne kutije koje će biti postavljene u prostorijama Odjela za članstvo FK Sarajevo u ulici Maršala Tita 38b kao i u poslovnicama Svjetlostkomerc d.d. Sarajevo.

Ovom prilikom FK Sarajevo poziva sve građane da budu drugovi i učestvuju u ovom humanitarnom projektu te svojim donacijama, najmlađima uljepšaju početak školske godine.

“Tvoje malo nekome znači mnogo, stoga priključi se akciji i BUDI DRUG!” – poruka je kojom bordo klub želi apelovati na javnost da se priključi ovoj humanitarnoj akciji.

(FudbalTalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *