JEDAN OD NAJVEĆIH USPJEHA KLUBA IKAD: Kadeti Zmaja iz Makarske u četvrtfinalu Kupa Hrvatske!

Kadeti Zmaja iz Makarske su ostvarili veliki uspjeh i plasirali se u četvrtfinale Kupa Hrvatske. Momčad trenera Petra Talajića u međukolu je u Ogulinu svladala Slogu iz Nove Gradiške sa 1:0…

– Ovo je jedan od najvećih uspjeha u povijesti kluba, našli smo se u završnici, u kojoj su još Osijek, Dinamo, Lokomotiva, Istra, Bjelovar, Varaždin i Zadar – izjavio je trener Talajić kako ga citira Dalmatinski portal.

Zmaj je krenuo još u prošloj sezoni u Županijskom kupu, slavio je najprije 3:0 u Omišu, zatim 5:1 protiv Uranije u Baškoj Vodi, potom 1:0 kontra Imotskog 1991, te su naposljetku bili bolji od Junaka u Sinju, gdje je završilo 0:0, a onda jedanaestercima 4:3.

Finale Kupa NSŽSD-e se igralo u Makarskoj, gdje je pobijeđen RNK Split sa 3:1.Nakon toga je Zmaj u četvrtfinalu Kupa Središta Split svladao Neretvu sa 3:0, pa zatim Šibenik na Šubićevcu, gdje je nakon 2:2 ostalo 9:8 na jedanaesterce.

U finalu, koje se igralo na Poljudu, svladao ih je Zadar sa 5:1, no obje su momčadi išle dalje.

Zašto je ovo bitno? Ždrijeb je htio da Zmaj u četvrtfinalu Kupa Hrvatske ide baš u Zadar…

– Naravno da priželjkujemo revanš. Izvukli smo određene pouke iz prošlog susreta i nadamo se da tamo možemo nešto napraviti. Rekao bih uoči tog susreta da izgubiti ne možemo ništa, a puno možemo dobiti – izjavio je trener Talajić.

Kadeti Zmaja su: Krešimir Marinović, Josip Filipović, Ivan Antunović, Lovre Alilović, Josip Lelas, Ivan Rakić, Vjekoslav Lulić, Karlo Antunović, Frano Ivanda, Antonio Rudelj, Teo Mravičić, Mikula Ivanac, Gabrijel Lasić, David Hajduk, Matej Marin Mihaljević, Roko Biličić, Toni Puhatić, Berto Gilić.(FudbalTalent.com/Dalmatinski portal)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *