ŠN AS Međugorje sa turnira u Opuzenu i Stocu vraća se sa srebrom i zlatom!
ŠN AS Međugorje učestvovala je na dva turnira proteklog vikenda, i to na «Mandarina Cupu» u Opuzenu i na Memorijalnom turniru Dubrava Stolac.

Najmlađi Međugorci u uzrastu 2010./2011. i mlađi osvojili su na «Mandarina Cupu» srebro, i to nakon sjajne finalne utakmice protiv splitskog «Hajduka». Provo su u grupi odigrali četiri meča (ŠN Tiki-Taka Mostar 1:1; HNK Drinovci 3:0; HNK Šibenik 0:0; NK Neretva Metković 4:1), da bi u četvrtfinalu savladali HNK Neum sa 2:0. U polufinalu pao je NK Kamen 1:1 (3:2), a finalna utakmica završena je rezultatom 1:2 za Splićane.

Imamo najboljeg igrača turnira našeg Hrvoja Čilića! Kakva utakmica naših najmanjih mališana, kakva borbenost, kakva odvažnost naših dečki, kao da imaju na tisuće utakmice u nogama, kao da je sa druge strane neka loša ekipa, a ne Hajduk. Voditi jedan na prema nula Hajduka, pogoditi dvije prečke, promašiti zicer i onda nogomet je igra koja te zna kazniti primiš dva gola i izgubiš tekmu. Dečki i trener vama kapa do poda. Zahvaljujemo se roditeljima jer bez njih ne bih mogli ovakve uspjehe imati – naveli su iz ŠN AS Međugorje nakon finalne utakmice.

Na «Mandarina Cupu» u uzrastu 2008./2009. i mlađi, ŠN AS Međugorje je osvojila 4. mjesto, a mališani su igrali hrabro i sa srcem. U polufinalu je bio bolji «Hajduk» (0:3), a u utakmici za medalju NK Neretva iz Metkovića (1:3).

Do zlata su Međugorci ipak došli na turniru POTKOSA KUP 2018. U pitanju je 5. Memorijalni turnir Dubrava, Stolac, u uzrastu 2011./2012. godište i mlađi.

U grupi su postignuti sljedeći rezultati:

ŠN AS MEĐUGORJE – ŠN Limači Čapljina 4:1
ŠN AS MEĐUGORJE – Leostars Trebinje 5:1
1/2 finale:
ŠN AS MEĐUGORJE – NK Dubrave 1:0
Finale:
ŠN AS MEĐUGORJE – Leostars Trebinje 0:0 (4:3)

Također, Petar Prusina je proglašen za najboljeg igrača turnira.
(fudbaltalent.com)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *